kw.\*:("Intoxication alimentaire")
Results 1 to 25 of 2497
Selection :
Foodborne disease, food hygiene and consumer education = Les intoxications alimentaires, l'hygiène et l'éducation des consommateursALLEN, R. J. L; KAFERSTEIN, F. K.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 4, pp 86-89, issn 0003-925XArticle
Economic loss from foodborne disease and non-illness related recalls because of mishandling by food processors = Pertes économiques entraînées par les intoxications alimentaires et les mises au rebut sans avoir entraîné de maladies et ayant pour origine une mauvaise technologie par les industriels d'usines alimentairesTODD, E. C. D.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 7, pp 621-633, issn 0362-028XArticle
Foodborne and waterborne disease in Canada - 1978 annual summary = Les maladies transmises par les produits d'origine alimentaire et l'eau au Canada en 1978. Rapport annuelTODD, E. C. D.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 11, pp 990-996, issn 0362-028XArticle
Incidence and cost of foodborne diarrheal disease in the United States = Fréquence et coût de diarrhées consécutives à des intoxications alimentaires aux Etats UnisARCHER, D. L; KVENBERG, J. E.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 10, pp 887-894, issn 0362-028XArticle
Incidence of foodborne disease in the Netherlands : annual summary - 1980 = Fréquence des intoxications alimentaires aux Pays-Bas : bilan annuel - 1980BECKERS, H. J.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 2, pp 181-187, issn 0362-028XArticle
Exploring the Relationship between Food Access and Foodborne Illness by Using Spatial AnalysisNEWBOLD, Bruce; WATSON, Susannah; MACKAY, Kevin et al.Journal of food protection. 2013, Vol 76, Num 9, pp 1615-1620, issn 0362-028X, 6 p.Article
Toxi-infections alimentaires aujourd'huiCHRISTIN, Laurent.Revue médicale suisse. 2007, Vol 3, Num 128, pp 2262-2265, issn 1660-9379, 4 p.Article
Lebensmittelinfektionen und -intoxikationen = Les infections et les intoxications alimentaires = Food infections and intoxicationsSINELL, H. J.H + G. Zeitschrift für Hautkrankheiten. 1987, Vol 62, pp 16-21, issn 0301-0481, Suppl. 1Article
La contamination bactérienne de l'alimentation classique à l'hôpital. De la validité des normes bactériologiques à la rédaction d'un cahier des charges = Bacteriological contamination of classic food in hospital from validity of bacteriological standards to redaction of a scientific conclusionBLECH, M. F; SCHROEDER, S; JOB, M. C et al.Techniques hospitalières médico-sociales et sanitaires. 1989, Num 520, pp 27-31, issn 0040-1374, 5 p.Article
Food poisoning ― fact or fiction? An observation of the current interpretation of the term food poisoningACKERLEY, L. M; JONES, A.Journal of international medical research. 1985, Vol 13, Num 4, pp 241-244, issn 0300-0605Article
Building an adequate risk assessment data base = Construction d'une base adéquate pour l'évaluation des risques alimentairesKIRSCHMAN, J. C.Food technology (Chicago). 1984, Vol 38, Num 10, pp 103-106, issn 0015-6639Article
Contribution à l'estimation du risque des intoxications alimentaires au MarocRACHIDI, H; BENGOURAME, J; BENLARABI, S et al.MHA (Sousse). 2009, Vol 21, Num 60, pp 31-34, issn 0330-8030, 4 p.Article
Contamination radioactive des denrées alimentaires = Radioactive contamination of foodsDOUCET, J; DABURON, F; MADELMONT, C et al.Médecine et armées. 1990, Vol 18, Num 5, pp 279-284, issn 0300-4937Article
L'intoxication paralytique par fruits de merHALSTEAD, B. W; SCHANTZ, E. J.1984, 57 p.Book
Staphylococcal Food Poisoning: a current reviewJOHLER, Sophia; STEPHAN, Roger.Archiv für Lebensmittelhygiene. 2010, Vol 61, Num 6, pp 220-228, issn 0003-925X, 9 p.Article
Lack of transmission of foodborne and food-poisoning pathogens across packaging materials employed in retail butchers' shopsMOORE, John E; MILLAR, B. Cherie.International journal of food science & technology. 2006, Vol 41, Num 8, pp 987-989, issn 0950-5423, 3 p.Article
Food poisoning and food hygiene. Fifth edition = Intoxications alimentaires et hygiène alimentaire. Cinquième éditionHOBBS, B. C; ROBERTS, D.1987, 372 p., isbn 0-7131-4516-1Book
The Chinese restaurant syndrome : an anecdote revisited = Le syndrôme du restaurant chinois : une anecdote confirméeKENNEY, R. A.Food and chemical toxicology. 1986, Vol 24, Num 4, pp 351-354, issn 0278-6915Article
Tracking foodborne illness : a lawyer's viewpointMARIER, William D.Australian Journal of Dairy Technology. 2007, Vol 62, Num 2, pp 49-54, issn 0004-9433, 6 p.Conference Paper
An analysis of recent food poisoning outbreaks involving chilled foodsKENNEDY, G.Food Australia. 2004, Vol 56, Num 6, pp 271-275, issn 1032-5298, 5 p.Article
Mycotoxines et santé humaine et animaleCREPPY, E.E.PHYTOMA - LA DEFENSE DES VEGETAUX. 1994, Num 467, pp 27-32Article
Tetrodotoxin and paralytic shellfish toxins in Philippine crabs = La tétrodotoxine et les toxines à effet paralysant dans les crabes des PhilippinesYASUMURA, D; OSHIMA, Y; YASUMOTO, T et al.Agricultural and biological chemistry. 1986, Vol 50, Num 3, pp 593-598, issn 0002-1369Article
Methods for controlling transmission of protozoan parasites from meat to man = Méthodes de contrôle de la transmimssion à l'homme des protozoaires parasites de la viandeFAYER, R; DUBEY, J. P.Food technology (Chicago). 1985, Vol 39, Num 3, pp 57-60, issn 0015-6639Conference Paper
El sindrome del aceite toxico. Intoxicacion alimentaria masiva en Espana. Informe sobre una reunion de la OMS. Madrid, 21-25 de marzo de 1983 = Le syndrôme de l'huile toxique. Intoxication alimentaire massive en Espagne. Résultats d'une réunion de l'OMS à Madrid les 21-25 mars 19831984, 92 p.Book
Self-Reported Hand Washing Behaviors and Foodborne Illness: A Propensity Score Matching ApproachALI, Mir M; VERRILL, Linda; YUANTING ZHANG et al.Journal of food protection. 2014, Vol 77, Num 3, pp 352-358, issn 0362-028X, 7 p.Article